Категории

Производители

Volcano Turbo Wash Покажи в цял размер

Volcano Turbo Wash

Невероятно, но факт!
Нов супер уред за пране само за 0* лева!

Повече детайли

1228

Наличност: Продуктът вече не е наличен


Изпрати ми известие, когато има наличност

78,00 лв

В следната категория има още 24 продукта:

Назад
Напред

Специалистите от българската компания Green Master създадоха първия в света патентован електронен уред за вибрационно пране Volcano Turbo Wash®, който, според експерти, притежава всички качества да се превърне в световен мегахит. Новото техническо чудо заменя напълно нуждата от пране с автоматична пералня или ръчно пране, като постига отлични резултати, задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите. При това уредът е с миниатюрни размери и тегло половин килограм, което го прави преносим и практически използваем навсякъде - в дома, в командировка, на почивка, на вилата.
Как работи този уникален продукт -VOLCANO Turbo Wash®?

Volcano Turbo Wash® се състои от малък електронен захранващ адаптор, кабел и вибрационен активатор, който е с размерите на портокал. Именно в активатора се крие тайната на уреда - мощен двигател, който генерира около 300 000 вибрации за час във водноперилния разтвор и напълно постига ефекта на най-доброто ръчно или машинно пране. С други думи, тези магически вибрации във водата премахват нуждата от изморително ръчно търкане на дрехите или сравнително скъпото откъм консумативи пране с автоматичната перална машина и при това се наслаждавате на отличен резултат - чисто и ухаещо на свежест пране.
Процесът на пране с VOLCANO Turbo Wash® - само три лесни стъпки:

Първа стъпка: Изберете подходящ съд за пране в зависимост от количеството дрехи, които ще перете. Напълнете го с топла вода, добавете перилен препарат и разбъркайте добре до пълното му разтваряне.
Втора стъпка: Поставете активатора в средата на съда. Прибавете дрехите, които ще перете, като помните, че е необходимо те да плуват свободно във водата. Включете захранващия блок в електрическия контакт. След 1-2 часа процесът е приключил.
Трета стъпка: Изключете устройството. Изплакнете и прострете дрехите. Насладете се на отличния резултат и невероятната свежест на прането.
Със закупуването на фантастичния уред VOLCANO Turbo Wash® печелите следните предимства:
До 100 % отличен резултат при изпиране на всякакви видове тъкани и дрехи, чрез патентован метод на вибрационно въздействие.
В процеса на пране не се деформират и увреждат дрехите, което е особено важно при тънки и фини материи, трикотаж, памучни и вълнени тъкани, изделия с много дантели и апликации.
Запазват се цветовете и структурата на тъканите.
Спестяване до 80% на електроенергия, перилен препарат, вода и пари.
Уредът е с малки размери и тегло, позволяващи използването му навсякъде: в дома, в командировка, на почивка, на вилата.
Висока надеждност и голям работен ресурс.
Безвреден и безопасен при експлоатация.
Освен всички видове дрехи, уредът изпира отлично и одеяла, постелки, губери, килими, пътни чанти, маратонки, обувки, детски играчки (пухени и гумени), пухени изделия, шалове, палта, шуби и всички други изделия, които могат да се перат с вода (при спазване на изискванията за изпиране на конкретното изделие, зададени от техните производители).


Най-голямото предимство на Volcano Turbo Wash е цената: 0*лева!

Но как е възможно това?

Като инвестирате в месечната програма на Green Master:
“АЗ ОБИЧАМ VOLCANO“!

Програма IVOLCANO:

Участник в Програмата закупува уреда Volcano Turbo Wash® само за 78 лева (код: 20009). С всеки уред той получава напълно безплатно 3 супер препарата за пране и 2 талона от Програмата: VOLCANO
SILVERBABY® - Супер концентриран антиалергичен перилен препарат с pH 5.5 и колоидно сребро Универсален перилен препарат, изключително ефективен за всички тъкани и дрехи. Особено подходящ за дрехи, които са в пряк контакт с кожата – за избягване на дразнения и зачервявания. Дезинфекцира и хигиенизира със силата на сребърните йони. Създаден само от суровини от растителен произход, без избелващи вещества, ензими и животински мазнини. Препоръчан от педиатрите за изпиране на дрехи и бельо на новородени и деца. Изпраните с него дрехи, дори
и неперфектно изплакнати, не предизвикват сърбежи или зачервявания. Напълно биоразградим. За пране с Volcano Turbo Wash® (или ръчно): 10 мл за всеки 10 л вода. За автоматични перални машини: 5 мл за всеки 1кг сухо пране.
VOLCANO OXYBABY® - Супер концентриран иновативен течен препарат за петна с pH 3.5 с избелващо и хигиенизиращо действие Иновационен спомагателен агент за изпиране, който, комбиниран с VOLCANO SILVERBABY® или друг неалкален детергент и в препоръчаното количество, позволява да се получи много добро разграждане на всички петна. С избелващ ефект към бялото и с хигиенизиращо действие. Запазва цветовете. Напълно биоразградим. За пране с Volcano Turbo Wash® (или ръчно): за всеки 10 л вода се добавят 6 мл. За автоматични перални машини: за всеки 1кг сухо пране се добавят 6 мл.
VOLCANO Stain remover® - Стик за почистване на широк диапазон петна върху различни повърхности Стик за почистване на петна върху дрехи, тапицерии, мокети, мрамор, гранит и др. Наличието на съвременни ПАВ, в съчетание с подходящи ензими, прави препарата универсален за почистване на петна от различен произход като: червило, кръв, яйца, трева, вино, машинни и моторни масла, мляко, олио, химикал, фулмастри и др.; както и остатъците от дъвка върху мокети, дрехи и тапицерии.Програма IVOLCANO

НЕКА ДА ПОВТОРИМ:

Участник в Програмата I Volcano закупува уреда Volcano Turbo Wash® само за 78 лева. С всеки уред той получава напълно безплатно 3-те супер препарата за пране (достатъчни за около 30 пранета) и 2 талона от Програмата.

След 2 месеца: С първия талон при покупка на 1 бр. Volcano SilverBaby на цена от 10 лв, получава още един като подарък. Това са консумативи за още 60 пранета.

След 6 месеца: С втория талон при покупка на 1 бр. Volcano SilverBaby на цена от 10 лв, получава още един като подарък. Това са консуматив за още 60 пранета.

И така, при инвестиция в програмата от 78лв + 10лв + 10лв = 98лв, участникът получава уред и консумативи за 150 пранета. По данни на Евростат цената на консумативите за едно пране (ел.енергия, вода, препарат) с автоматична перална машина е € 0,68 (1,32 лв). Това означава, че за същия брой от 150 пранета, един потребител, неучастващ в Програмата, изразходва 198 лв (със 100 лева повече от участника в Програмата).

Това означава, че всеки участник в програмата в рамките на 6 месеца:инвестира 98 лв - спестява 100 лв!!!
Резултатът - безценният уред Volcano Turbo Wash® се изплаща напълно или вече струва точно 0* лева! Използвайки го още и още, Вие ще продължите да спестявате все повече средства, наслаждавайки се на прекрасни резултати! Заповядайте и станете един от хилядите щастливи участници в нашата програма!
* Уредът спестява средства, равни на стойността му, за всички участници в програмата "I VOLCANO" ! За всички други клиенти, цената му е 78 лв. с ДДС.

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Връзка с нас

 

Харесайте ни в Facebook Пишете ни