Категории

Производители

Прах от перли Сишъ Покажи в цял размер

Прах от перли Сишъ

Прах от перли Сишъ
Бисерите в услуга на здравето и красотата

Повече детайли

20

Наличност: Продуктът вече не е наличен


Изпрати ми известие, когато има наличност

10,00 лв

В разпродажба В разпродажба!

В следната категория има още 30 продукта:


Прахът от перли Сишъ е ценен, висококачествен продукт на традиционната китайска медицина. В писмени източници от древността, а също и в Материя Медика и Китайската Фармакопея се описват свойствата на перления прах да успокоява ума и централната нервна система, да подобрява остротата на зрението, да изчиства токсините от организма, да повишава производството на мускулна тъкан, да подхранва енергията „Ин" и да прогонва студа от тялото.

Фармакологичните изследвания доказват, че перлите са хармоничен комплекс от калциев карбонат, 18 вида аминокиселини и 18 микроелемента, крайно необходими за човешкия организъм.

Перленият прах действа бързо и ефикасно при умствено натоварване и напрежение, като, от една страна, активизира мисловните процеси, повишава концентрацията, работоспособността и подобрява паметта, а от друга страна, успокоява нервната система. Има тонизиращо действие върху сърдечносъдовата система. Заздравява костите, зъбите, ноктите и се препоръчва при остеопороза, кариес и пародонтоза. Подобрява остротата на зрението и предпазва зрителния нерв. Укрепва защитните сили и повишава устойчивостта към вредните външни въздействия. Неутрализира свободните радикали и подобрява обмяната на веществата и благодарение на мощните си антиоксидантни свойства забавя процесите на стареене.

Прахът от перли Сишъ е ефикасно козметично средство със световна известност. Той предпазва от поява на бръчки, поддържа белотата на кожата, премахва пигментни петна, ускорява регенерацията на клетките и заздравяването на рани, прави кожата нежна, гладка, еластична и хидратирана. Използва се при кожни възпаления, акне и дерматити.

Прахът от перли Сишъ е направен от перли екстра качество, като използваната технология осигурява извличането и съхраняването на натуралните хранителни съставки от перлите с цел лесното им асимилиране от организма.

Състав: 100% стрити на прах перли от бисерни миди.

Приложение: Вътрешно: Два пъти дневно по 0.3 - 0.6 g (една мерителна лъжичка е равна на 0.3 g).

Външно: При кожни възпаления и акне перленият прах се разтваря с малко хладка вода, след което се разбърква и нанася върху засегнатия участък от кожата. Желателно е да престои поне няколко часа. За приготвяне на маски може да се използва както само перлен прах (разтварят се с вода около 0.5-1.0 g) или 0.5 g може да се прибави към маска с яйце, мед, плодова маска или др. Маската се оставя за 20 минути, след което кожата се измива с хладка вода. Препоръчва се маската да се прави веднъж седмично, като резултатите са по-добри, ако се комбинира с вътрешен прием. Перленият прах може да бъде добавен към различни кремове или да се използва като пудра.

Прахът от перли Сишъ се предлага в опаковки от 50 g и флакони от 0.3 g.
Фирма производител: „ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕРЛЕН ПРАХ СИШЪ" ООД, Китай.

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Връзка с нас

 

Харесайте ни в Facebook Пишете ни