Категории

Производители

МСМ 90 капсули Покажи в цял размер

МСМ 90 капсули

Поради физически натоварвания, провокирани от напредването на възрастта или в резултат на други фактори, появата на болки в гръбначния стълб, скованост в ставите и изхабяване на хрущялната тъкан са факт. Първите симптоми на такива признаци не са за пренебрегване, защото ненамесата може да доведе до по-сериозни заболявания.

Повече детайли

2561

24,75 лв

Намалена цена!

-11,75 лв

36,50 лв

В следната категория има още 13 продукта:

Какво представлява МСМ на Natrol?

Поради физически натоварвания, провокирани от напредването на възрастта или в резултат на други фактори, появата на болки в гръбначния стълб, скованост в ставите и изхабяване на хрущялната тъкан са факт. Първите симптоми на такива признаци не са за пренебрегване, защото ненамесата може да доведе до по-сериозни заболявания. Остеоартрозата е едно от тях, а за неговото възпрепятстване на придружаващите го възпалителни процеси се налага да осигурим на организма жизненоважни хранителни вещества, които се грижат за комфорта в ставите.

 

Чрез МСМ (метилсулфонилметан) могат да се доставят нужните естествени дози за заздравяване на костите и създаване на по-голяма подвижност в ставите и гръбначния стълб. Ролята му в човешкия организъм е да укрепи и възстанови сухожилията и ставите, а наред с това да създаде нужните еластичност, гъвкавост и комфорт.
Метилсулфонилметанът се извлича от борова кора и заздравява колагена в опорно-двигателния апарат. Наред с това успешно се справя с дискомфорта в ставите, като участва в синтеза на кератин и еластин. Действа с подобрително действие върху хрущялната тъкан, която в резултат от напредналата възраст бива износена.
МСМ (метилсулфонилметан) е естествен хранителен източник на сяра за организма. В естествен вид екстракта му се извлича от дървесен лигнин.
МСМ на Natrol е под форма на капсули. Продукта е разработен, с цел да осигури нужните градивни елементи и да оптимизира процесите на възстановяване при ставни възпаления.

Начин на употреба :

Приемайте по 1 капсула, два пъти дневно, по време на хранене.

МСМ 90 капсули

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Връзка с нас

 

Харесайте ни в Facebook Пишете ни