Категории

Производители

Чай от хризантеми Бабао Дзаоанцин

Чай от хризантеми Бабао Дзаоанцин
Осем съкровища за духа и тялото

Повече детайли

31

Наличност: Продуктът вече не е наличен


Изпрати ми известие, когато има наличност

9,36 лв

В следната категория има още 30 продукта:

За производството на този екологично чист продукт са подбрани ароматизиран зелен чай от Фудзиен, хризантеми от Ханджоу, лиций от Нинся, плод лунйен от Фудзиен, фурми от Шанси, стафиди от Синдзян, небет шекер от Ланджоу, петлистен жен-шен от Дзилин. Осемте традиционни китайски съставки са осемте съкровища в използваната древна рецепта. Чаят е богат на много хранителни съставки, с чист вкус, естествен аромат, с трайно въздействие.

Благодарение на комбинираното действие на всичките съставки чаят Бабао хармонизира целия организъм. Той действа пречистващо върху черния дроб, бъбреците, далака, храносмилателния тракт и белите дробове, подхранва кръвта, стимулира кръвоносната система, мозъка и сърцето, оптимизира работата на всички органи и системи, балансира енергиите в човешкото тяло, тонизира, възстановява жизнената енергия. Подходящ е за провеждане на аромотерапия и за релаксация. Може да се употребява през всичките годишни сезони заради терморегулаторното му действие.

Чаят Бабао е много здравословен, високоенергиен чай. Да се пие чай Бабао е удоволствие, той безмълвно, но мощно влияе върху духа и тялото.

Състав: Ароматизиран зелен чай, ханджоуска хризантема, лиций, фурми, плод лунйен, стафиди, петлистен жен-шен, небет шекер.

Приложение: Като трапезен чай, едно пакетче се залива с 1–1.5 l гореща вода, запарва се 3–5 минути, след което е готов за консумация.
Може да се направи и втора запарка. Консумира се студен или топъл.
Препоръчително е да се пие 2 – 3 пъти седмично.

Чай от хризантеми Бабао Цзаоанцин се предлага в опаковки от 10 пакетчета по 40 g.

Фирма производител: „ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ДЗАОАНЦИН" ООД, гр. Пекин, Китай.

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Връзка с нас

 

Харесайте ни в Facebook Пишете ни