Категории

Производители

МУМИЙО - 100% Пречистено, Натурално Покажи в цял размер

МУМИЙО - 100% Пречистено, Натурално

 

Източник: Изхвърля се от скалите през горещините в долната част на Хималаите. Формира се също в скални пукнатини или в земята под формата на катран от разлагане на растителни субстанции. 

Повече детайли

610

16,50 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Назад
Напред

Източник: Изхвърля се от скалите през горещините в долната част на Хималаите. Формира се също в скални пукнатини или в земята под формата на катран от разлагане на растителни субстанции.

Мумийото съдържа масло, което след дестилиране е известно като Ихтиол. Известно е високо съдържание на бензоева киселина и бензоати, които се считат за основните активни вещества.

Чарака (най-великият писател на древноиндийската наука за здравето Аюрведа) казва:

„Няма лечима болест, която да не може да бъде контролирана или излекувана с помощта на Мумийо”

Действие:

Приложено външно: антисептично, болкоуспокояващо, антибактериално и противовъзпалително.

Приложено вътрешно: тонизиращо, леко слабително, респираторен стимулант, дезинфекциращо и отхрачващо, диуретично и за освобождаване от камъни в бъбреците и жлъчката, стимулира отделянето на жлъчни и стомашни сокове.

Препоръчва се при:

Проблеми на уриналния тракт, диабет, камъни в жлъчката, жълтеница, увеличен далак, диспепсия, глисти, храносмилателни и стомашни проблеми, хемороиди, затлъстяване, аназарка (общ оток на тялото), камъни в бъбреците, анурия, истерия, епилепсия, неврастения, лудост, заболявания на нервната система, аменорея, дисменорея и менорагия, скрофулоза, туберколоза и проказа, екзема, елефантиазис, анемия, анорексия, билиарна конгестия, хроничен бронхит, астма, счупвания и костни проблеми, както и за намаляване на кръвната захар при диабет.

Мумийо е много ефективен натурален продукт за подобряване на сексуалната активност и също се използва като имуностимулантиращо и превантивно средство за укрепване на общото здравословно състояние.

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Връзка с нас

 

Харесайте ни в Facebook Пишете ни