Категории

Производители

ШУЙ БАО - МИНИ-ФИЛТЪР ЗА ВОДА Покажи в цял размер

ШУЙ БАО - МИНИ-ФИЛТЪР ЗА ВОДА

ШУЙ БАО - МИНИ-ФИЛТЪР ЗА ВОДА

Състав: кристали екологично чист турмалин.

Повече детайли

945

15,00 лв

В следната категория има още 13 продукта:

Назад
Напред

Начин на употреба:

преди първото прилагане, мини-филтърът трябва да се пречисти и да се активира действието на турмалина, като се залее два пъти с гореща вода - до 60о С. При първото обработване на вода, са необходими повече от 2 часа. Един филтър структурира от 10 до 200 литра вода и трябва да се държи постоянно в съда с водата.

Водата обработена с филтъра може да се ползва от цялото семейство за различни всекидневни нужди.

Препоръки на специалистите: за да се избегне интерференцията, в периода на ползване на филтъра не се препоръчва да се пие друга вода.
всекидневно трябва да се пият повече от 4 чаши х 200 мл. обработена с филтъра вода, като болните могат (в зависимост от състоянието си) да увеличават или да намаляват количеството на приеманата вода
обработената с мини-филтъра вода, приемана на ден, трябва да е не повече от 2 литра. За болни и деца това количество може да се регулира
филтърът трябва да се изчиства периодично
за да се поддържа активността на мини-филтъра, на всеки 30 дни той трябва да се изсушава на директна слънчева светлина за около 10 - 20 минути. Не трябва да се оставя по-дълго на слънце, за да не се допусне презареждане.

Характеристики:

един изключително ефективен и лесен начин за пречистване на водата е използването на мини-филтъра Шуй Бао. Кристалите турмалин, от които той е направен, имат мощно антибактериално действие и ефективно унищожават чревните и други вредни бактерии във водата. В същото време понижват с няколко пъти съдържанието в нея на вредни вещества, вкл. олово и хлор. Под въздействието на кристалите турмалин се нормализира киселинността (рН) на водата - точно такава вода използват клетките на тялото.

Мини-филтърът Шуй Бао е лесен и удобен за употреба, използва се без ограничения във времето, не губи ефективността си, малък е по обем и е удобен за носене винаги и навсякъде. Филтърът пречиства водата във всякакъв съд с обем до 3 литра, има продължителен ефект и достъпна цена. Годен е за употреба за 5 години.

Филтърът не съдържа никакви вредни вещества, образува голямо сколичество отрицателни йони, в резултат на което водата придобива градивни свойства и се образуват микромолекулярни групи. Тази вода може да се съхранява в различни обеми и да се използва за приготвяне на храна.

Въздействие върху организма:

употребата на вода с балансирано рН помага за:

  • нормализиране работата на храносмилателната система
  • подобряване усвояването на хранителните вещества
  • повишаване качеството на обменните процеси
  • повишаване жизнеността на клетките, в това число и на имунната система
  • извеждане на токсините от организма.

Използването на вода, структерирана и пречистена с мини-филтъра има голям принос за профилактиката на сериозни заболявания като:

  • сърдечно-съдови
  • стомашно-чревни
  • захарен диабет
  • онкологични заболявания.

Продължителното прилагане на турмалинова йонизирана вода - това е път към здраве и дълголетие.

Мини-филтърът Шуй Бао е уникален вариант за пречистване и за обогатяване на питейната вода с полезни микроелементи.

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай

Връзка с нас

 

Харесайте ни в Facebook Пишете ни